Situatie

Situatie

Woonplan Levels bestaat uit drie afzonderlijke bouwonderdelen met een divers aanbod van grondgebonden woonhuizen.
Hoofdmoot vormen twee carré-vormige bouwvolumes met in totaal 64 woningen.
De woningen zijn drielaags, met als gezegd hoge plafonds op de begane grond. Aan de tuinzijde op maaiveldniveau bevinden zich de keukens. Deze zijn te bereiken via een inpandige trap.

In het blok op de hoek van de Chisinaustraat en de Laan van Moskou komen appartementen. De appartementen zijn ruim van opzet, de meeste groot genoeg voor ook gezinnen. In de plint is ruimte gehouden voor de appartementen erboven. Hier kunnen zowel fietsen worden gestald, als dat er gewerkt kan worden aan huis.

Het laatste en tevens kleinste bouwdeel verrijst aan de noordkant van het terrein. Zes woningen telt dit volume, die alle zijn gesitueerd aan het water. Hardhouten vlonderterrassen fungeren hier als waterafscheiding.

Nieuw Oost

Nieuw Oost

Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Als plus hebben deze woningen een eigen parkeerplaats in een parkeerkelder en de beschutte binnenhofjes: hier ontstaan terrassen, ruime stadstuinen of dakterrassen en groene oases voor ontmoetingen. Kenmerkend zijn de hoge  ruimtes op de begane grond. Deze geven alle ruimte aan een creatieve inrichting en veelzijdig gebruik, want werken aan huis, winkel of kantoor aan huis behoort tot de mogelijkheden.